За нас

За нас

kogs123

 
За нас
 

ДЕВИТЕХ ЕООД е микропредприятие с екип от високо мотивирани и квалифицирани експерти с дългогодишен опит, както и млади специалисти в областта на прецизната металообработка. Благодарение на комбинацията от широк спектър от различни области на компетентност (от идеята до готовия детайл), както и необходимото техническо оборудване, ние можем да Ви подкрепим на всеки един етап от процеса на изготвяне на определен детайл. 

 

За нас ефективността е от изключително значение, поради което лесно и бързо с максимално оползотворяване на ресурсите уточняваме, стартираме и изготвяме Вашата поръчка.Разбира се качеството на крайния продукт също е с голям приоритет за нас. В тази връзка предлагаме и предварителното изработването на мостра, за да се убедите лично в професионалния ни ангажимент спрямо Вас – нашите клиенти. 

 

Високопроизводителните CNC стругове и фрезови центри, с които разполагаме ни позволява да разработваме най-разнообразни детайли с приложение  в много области .

Изработването на изделията се извършва по задание на клиента:
 
     - мостра
     - чертеж
 
Конструираме  и разработваме детайлите чрез специализиран софтуер.
Работим в унисон с потребностите на пазара и задоволяваме изискванията на клиентите си по отношение на качество, срок и цена.

Контакти

 6100 Казанлък, България   devitech@yahoo.com  +359 (0)879 312 555

© 2017 DEVITECH. All Rights Reserved. Designed By WebStarMax

Search